Eucerin Onzuivere Huid

Product informatie

Heeft u last van vlekjes op de huid? Kleine oneffenheden, acne of bijvoorbeeld een droge huid? De nieuwe Onzuivere Huid producten van Eucerin pakken de huidproblemen efficiënt aan om de onzuiverheden al na 3 weken zichtbaar te verminderen.

Beschikbaarheid: In voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Recept Vereist: Nee

Prijs: € 17,50

Informatie & Bestel »

Eucerin onzuivere huid

De Eucerin Onzuivere Huid producten bevatten geen olie. Daarom zijn ze zeer goed te gebruiken voor de onzuivere huid. Deze producten van Eucerin hebben een anti-bacteriële werking en zorgt daardoor direct voor een intensieve hydratatie van de huid. De juiste hydratatie is belangrijk voor het tegengaan van acne of littekens. Op deze manier worden de oneffenheden van de huid niet alleen verminderd, maar ook in de toekomst voorkomen. Eucerin Onzuivere Huid bevat 2% melkzuur. Dit is een huideigen stof die snel in de talgklieren door zal dringen. Zonder de huid uit te drogen is er daarom al na enkele weken resultaat te zien bij het gebruik van de Onzuivere Huid producten van Eucerin.

Voor een optimale werking van deze producten dient u het 3 stappen plan op te volgen. Begin met een goede scrub van de huid om deze goed te reinigen. Verfris de huid vervolgens en als laatste verzorgt u de huid met een goede dag of nachtcreme. U zult al na enkele weken zichtbaar resultaat opmerken.