Eucerin hydratatie

Product informatie

Een droge huid kan veel huidproblemen veroorzaken. Naarmate men ouder wordt gaat de werking van veel huideigen stoffen achteruit. Dit kan rimpels veroorzaken, maar ook andere oneffenheden als acne of pigmentvlekken. Om dit verouderingsproces tegen te gaan is het aan te raden om een product te gebruiken die de huid intensief kan hydrateren.

Beschikbaarheid: In voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Recept Vereist: Nee

Prijs: € 17,50

Informatie & bestel »

Eucerin hydratatie

Eucerin pakt het verouderingsproces door een droge huid aan met hun nieuwe producten die verkrijgbaar zijn onder de naam Eucerin Hydratatie. Deze lijn bevat 4 producten om de huid intensief te hydrateren. Zo is daar de Eucerin Aquaporin Oogcountour Creme om de huid rond de ogen goed te hydrateren. Op deze manier wordt het verouderingsproces vertraagd en wordt rimpelvorming tegen gehouden. Een ander product in deze lijn is de Eucerin Aquaporin UV. Deze is speciaal bedoeld om uitdroging door de zon tegen te gaan.

Daarnaast zijn er nog 2 Aquaporin Textuur hydra cremes in deze lijn. De producten met Aquaporin bevatten gluco-glycerol. Dit stimuleert het aanmaken van Aquaprines om het vocht beter naar de huidcellen te transporteren. Door de glyco-glycerol wordt de huid tot in de onderste lagen van de huid gehydrateerd. De Eucerin Hydratatie cremes geven al na enkele weken resultaat en zorgen voor een soepele, gladde en frisse huid. Heeft u een droge huid die extra vocht nodig heeft? Dan is de Eucerin Hydratatie lijn zeker iets voor u!