Eucerin gevoelige huid

Product informatie

Veel mensen hebben een droge en gevoelige huid. Een droge en gevoelige huid kan bultjes veroorzaken, maar ook rood worden, jeuk veroorzaken of een trekkend gevoel. Speciaal voor deze groep mensen komt Eucerin met deze nieuwe producten voor de gevoelige huid.

Beschikbaarheid: In voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Recept Vereist: Nee

Prijs: € 9,50

Informatie & Bestel »

Eucerin gevoelige huid

Deze lijn bevat maar liefst 10 verschillende producten. Hieronder bevinden zich dag- en nachtcremes, maar ook shampoo, bodylotion, reinigingsgel en bodycreme. Dit maakt de Eucerin Gevoelige Huid producten een compleet assortiment voor iedereen met een gevoelige huid.

Een gevoelige huid wordt gekenmerkt door droogheid. De huid wordt onvoldoende beschermd door een te laag hydrolipiden gehalte. Hierdoor kan de huid niet meer optimaal beschermd worden door het lichaam. Uit onderzoek is gebleken dat bijna 90% van de mensen wel eens last heeft van een gevoelige en droge huid. Een gevoelige huid kan veroorzaakt worden door een verstoorde hormoonhuishouding, door ouderdom, door slechte voeding, maar ook door medicijnen, stress en psychische klachten. Ook hooikoorts kan een gevoelige huid veroorzaken. De Eucerin Gevoelige Huid is speciaal door Eucerin ontwikkeld om de gevoelige huid te herstellen zodat u weer een frisse en gezonde uitstraling krijgt. Door de diversiteit in het Eucerin Gevoelige Huid assortiment zit het juiste product er altijd voor u bij.