Eucerin Droge Huid

Product informatie

Een droge huid is het meest voorkomende huidprobleem. Dit kan zich uiten in verschillende klachten als schraalheid, kloofjes, jeuk of bijvoorbeeld roodheid. Een gedeelte van de mensen heeft een droge huid door allergische klachten, maar ook hormonen, ouderdom, verkeerde voeding of bijvoorbeeld stress kunnen een droge huid veroorzaken.

Beschikbaarheid: In voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Recept Vereist: Nee

Prijs: € 10,95

Informatie & Bestel »

Eucerin droge huid

Al deze oorzaken kunnen leiden tot het minder goed vasthouden van vocht. Het vasthouden van vocht is daarmee de grootste oorzaak van een droge huid. Het is zaak om de droge huid weer goed te hydrateren. De Eucerin Droge Huid producten bevatten ureum voor het beter reguleren van vocht in de huid. Ook de ingrediënten aminozuren en epidermale lipiden in de Eucerin Droge Huid producten helpen mee bij een betere vochtregulatie.

In het Eucerin Droge Huid assortiment zijn 10 verschillende producten te vinden. Diverse dag- en nachtcremes, bodycreme, lotions, shampoo en gezichtscremes. Al deze producten zijn dagelijks te gebruiken om de droge huid actief aan te pakken. De huid kan dagelijks met deze producten verzorgd worden zonder dat deze overmatig wordt belast.  Breng het vochtgehalte van de huid weer op peil met de Eucerin Droge Huid producten. Dagelijks gebruik kan al na enkele weken zichtbaar resultaat geven. De huid is minder droog en wordt weer soepel en gezond.