Eucerin anti-rimpel

Product informatie

De Eucerin anti-rimpel creme is speciaal ontwikkeld om huidveroudering tegen te gaan. De Eucerin anti-rimpel creme bevat hyaluronzuur om het verouderingsproces actief tegen te gaan. Tot het Eucerin anti-rimpel creme assortiment behoren 7 verschillende producten die zijn onder te verdelen in creme voor de dag, nacht en creme speciaal voor de ogen.

Beschikbaarheid: In voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Recept Vereist: Nee

Prijs: € 29,95

Informatie & Bestel »

Eucerin anti-rimpel

Alle 7 bevatten deze producten hyaluronzuur om rimpelvorming tegen te gaan. Dit komt doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is die tot wel 30 keer zijn volume aan vocht kan vasthouden. De huid ziet er daardoor voller en dikker uit. De lichaamseigen hyaluronzuur wordt minder naarmate men ouder wordt. De huid kan hierdoor minder vocht vasthouden en verliest zijn elasticiteit. Op deze manier worden rimpels gevormd op de huid. De Eucerin anti-rimpel creme voorkomt dit door de huid weer aan te vullen met hyaluronzuur.

Speciaal voor het Anti-rimpel assortiment bevatten deze producten Hyaluron-Filler, een combinatie van hyaluronzuur en Saponine. Dit zorgt ervoor dat de rimpels in de huid van binnenuit zullen worden opgevuld. Daarnaast heeft Eucerin de DermoDensifyer ontwikkeld. Deze producten bevatten Apiaceae- en Arctiin peptiden om de huid snel te vernieuwen en al binnen enkele weken zichtbaar resultaat te bieden. De huid wordt met de Eucerin anti-rimpel cremes zichtbaar steviger en dikker.